Ένα βήμα πριν “κλειδώσει” για το Πρωινό – Η πασίγνωστη σεφ που “έκλεψε” ο Λιάγκας από την Σκορδά
Το πρόσωπο που διεκδικούν και οι 2 παρουσιαστές για την εκπομπή τους
Ένα πρόσωπο που θέλει τόσο ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό όσο και η Φαίη Σκορδά στην νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία ωστόσο φαίνεται πως έχει καταλήξει ποιον παρουσιαστή θέλει να ακολουθήσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Οι δυο πρώην συμπαρουσιαστές φαίνεται πως… τα δίνουν όλα για την ποδιά της γνωστής μαγείρισσας, με την ίδια αρχικά να είχε σχεδόν κλείσει στο κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο έγινε τελευταία στιγμή η ανατροπή.
Ένα βήμα πριν κλείσει στον ΑΝΤ1 η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο ΑΝΤ1 διεκδίκησε εκ νέου τη σεφ δίνοντας καλές οικονομικές απολαβές και προνόμια, με αποτέλεσμα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές για να ενταχθεί στο «Πρωινό», έχοντας τη δική της μαγειρική στήλη σε καθημερινή βάση.
Ολες οι Ειδήσεις
- «ΗΠΑ: Στις κάλπες σήμερα για τις ενδιάμεσες εκλογές – Η μάχη για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων» – Κρίσιμο crash test για τη δεύτερη θητεία Τραμπ»
- Άννα Βίσση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ: Είμαι περήφανη που ήμουν η πρωταγωνίστρια σε κάτι τόσο φιλόδοξο
- Καλαμάτα – Ηρακλής 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στη Νίκαια
- Δημοσκόπηση ALCΟ: Προβάδισμα 10 μονάδων για τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, στο 13,4% η ΕΛΑΣ, στο 11,4% το ΠΑΣΟΚ, απώλειες για το κόμμα του Κασιδιάρη
- Ατρόμητος – Βόλος 3-0: Πρώτη νίκη στη Super League για τους Περιστεριώτες κόντρα στους 9 Θεσσαλούς
- Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στην Τανζανία: Το να βρίσκομαι μέσα στη φύση ήταν ευλογία
- Ο ΣΚΑΪ ψηλά: Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, σταθερά πρώτος στην ημερήσια τηλεθέαση
- MEGA: Η ψυχαγωγία στην πρώτη θέση της τηλεθέασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook