Την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών για κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ. Τι έκαναν τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου στον τελικό της διοργάνωσης με την Ισπανία.

Η «υπερταχεία» με οδηγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο άφησε πίσω το Μιλάνο και συνεχίζει στο Βερολίνο. Η Τσεχία αντίπαλος στη φάση των 16 και στο βάθος Γερμανία για την επίσημη αγαπημένη, ο Κώστας Τσαρτσαρής δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής αισιόδοξος για γαλανόλευκη διάκριση στο Ευρωμπάσκετ

Ειδικό θέμα για τους τερματοφύλακες που ξεχωρίζουν στη μάχη της κορυφής στη Superleague και με αφορμή την υποδοχή Μαρσέλο θυμόμαστε άλλες περιπτώσεις που οπαδοί των ομάδων «έριξαν τα τείχη» για να καλωσορίσουν ποδοσφαιριστές.

Όπως πάντα απολαυστικά στιγμιότυπα από τα γήπεδα του εξωτερικού και αφιέρωμα στον Χάρι Κέιν που είναι πλέον 3ος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Δείτε ακόμη, το «διαμάντι» που έκανε δικό του ο Μίλτος Τεντόγλου στην περίφημη σειρά μίτινγκ Diamond League αλλά και την υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ που έκλεψε την παράσταση

OPEN SPORT, Σάββατο 13:40 – 14:40, μία ώρα γεμάτη αθλητική ενημέρωση και ψυχαγωγία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook