Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι η χρονιά της
Πολύ ώριμη, χαμογελαστή, ευχάριστη και με σεβασμό σε καλεσμένους και συνεργάτες, η Σίσσυ Χρηστίδου κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN.
Διανύει την πιο αποδοτική σεζόν, γιατί χρονιά με τη χρονιά η εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και είναι βασική επιλογή των τηλεθεατών κάθε Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου, η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε στο γενικό σύνολο 13,8% και 17,4 στα δυναμικά κοινά (18-54).
Την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου η εκπομπή στο σύνολο έφτασε στο 10,8 και στα δυναμικά κοινά 14,6%.
Στο OPEN η ικανοποίηση είναι μεγάλη για το «Έλα Χαμογέλα» ενώ και η ίδια η παρουσιάστρια έχει τη διάθεση να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο της εκπομπής της, έχοντας ως στόχο την κορυφή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πάτρα – Αγωνία για την εξαφάνιση της Λόρα: “Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα έχω φύγει” το προφητικό μήνυμα της – Είχε προσπαθήσει να εξαφανιστεί άλλες 2 φορές (βίντεο)
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: “Ανήθικοι οι συγγενείς; Έλεος κυρία μου! Αθλιότατη η ρητορική σας, δεν έχεις όριο επιτέλους;”
- Καβγάς Καιρίδη-Ανεστίδη on air: «Με έχετε ταλαιπωρήσει πολύ στα Μάλγαρα» – «Καλά σας κάναμε» (βίντεο)
- Άδωνις Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Δεν παραιτήθηκε, την παραίτησαν – Ψεύδεται για τον Καραχάλιο
- Μπλόκο Νίκαιας: Βανδάλισαν τα τρακτέρ δύο αγροτών που ήταν στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό
- «Μια νύχτα μόνο»: Επιστρέφει από 19 Ιανουαρίου – Δείτε το τρέϊλερ
- Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών – ««Μου έβαζαν τρικλοποδιές εκ των έσω – Ο διχασμός επικράτησε»
- Χούλιο Ιγκλέσιας: Δύο πρώην εργαζόμενες, στα σπίτια του τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook