Η πολυαναμενόμενη σειρά του ταλαντούχου δημιουργού είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Series Mania, τη σημαντικότερη διοργάνωση τηλεοπτικών σειρών

Η μικρή οθόνη γίνεται μεγάλη για να χωρέσει τον Γαλαξία του Βασίλη Κεκάτου.

 

Το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ τηλεοπτικών σειρών στον αστερισμό ενός σημαντικού Έλληνα δημιουργού!

Το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου ξεκινά τη διεθνή του πορεία στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ τηλεοπτικών σειρών. Μία ακόμη μεγάλη πρωτιά για το MEGA και την Foss Productions σηματοδοτεί η παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς Milky Way, στο Φεστιβάλ Series Mania, το οποίο πραγματοποιείται στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, από τις 17 ως τις 24 Μαρτίου του 2023. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διεθνή διάκριση, η οποία δίνει αισιόδοξα σημάδια για την επόμενη ημέρα της ελληνικής τηλεοπτικής δημιουργίας.

Το Milky Way σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου, είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που παρουσιάζεται ποτέ στο Series Mania, και μάλιστα στο Επίσημο Διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ, όπου επιλέγονται μόλις 8 σειρές από ολόκληρο τον κόσμο. Το Series Mania αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στις σπουδαιότερες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, προσφέροντάς τους αποκλειστική πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του, στο οποίο φέτος θα προβληθεί το Milky Way, έχουν ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους σειρές των μεγαλύτερων networks όπως Netflix, HBO Max, Disney+, BBC και Channel 4. Tο Milky Way θα διαγωνιστεί απέναντι σε παραγωγές τεράστιων προϋπολογισμών από κολοσσούς της δημιουργίας σειρών, όπως το «The Power» της Amazon με πρωταγωνίστρια την Toni Collete, το «The Fortress» της Viaplay Original από την σκηνοθέτρια του «Greys Anatomy» Cecilia Mosli, την συμπαραγωγή των Apple TV+ Hulu Japan και France TV με τίτλο «Les Gouttes De Dieu», και το «Mentiras Pasajeras» της Paramount+ σε παραγωγή των αδελφών Αλμοδόβαρ.

Πρόεδρος της φετινής επιτροπής είναι η υποψήφια για 3 βραβεία Emmy σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σειρών, Lisa Joy, δημιουργός του βραβευμένου με 7 Emmy «Westworld» (ΗΒΟ), καθώς και πολλών άλλων επιτυχιών.

Tα μόλις 8 επεισόδια του Milky Way γυρίστηκαν μέσα σε διάστημα 7 μηνών, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και μας μεταφέρουν σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, ακολουθώντας την 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, η οποία ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα, όταν μένει έγκυος από τον Τάσο, το μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της, που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να αγκαλιάσουν το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη, έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Τότε εμφανίζεται στη ζωή της ο Τζο, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, μαζί, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις, που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνη ή να ανατρέψει τα πάντα;

Το εντυπωσιακό καστ της σειράς περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο σημαντικούς Έλληνες και Ελληνίδες ηθοποιούς, αλλά και τολμηρές επιλογές για την εγχώρια και όχι μόνο, τηλεοπτική σκηνή: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Μαρία Μαμούρη, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Νίκος Καραθάνος, Αργύρης Ξάφης, Πρόδρομος Τσινικόρης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Λαέρτης Μαλκότσης, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα και πολλοί άλλοι.

Η μίνι σειρά 8 επεισοδίων σε παραγωγή Foss Productions, συμπαραγωγή με το MEGA, σε συνεργασία με την Plays2Place και την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ αναμένεται να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2023 από το MEGA.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγαπημένο μας τηλεοπτικό γαλαξία, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://fossproductions.gr/our-work/milky-way και εδώ: https://www.megatv.com/milky-way/

To Φεστιβάλ Series Mania 2023 διεξάγεται από τις 17 έως τις 24 Μαρτίου χαρίζοντας στο κοινό του 8 ημέρες γεμάτες παγκόσμιες πρεμιέρες, πάρτι και masterclasses με μερικές από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον κόσμο των σειρών. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην ιστοσελίδα του: https://seriesmania.com/en/festival/

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook