Μέσα σε κλίμα δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων συζητήσαμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καθώς και οι εργαζόμενοι της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για την συνάτηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Χτες Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκεστα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ, συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Δημήτρη Μάντζο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας,η Πρόεδρος του σωματείου ΠΣΥΠΕΡΤ καιο εκπρόσωπος εργαζομένων Μανώλης Παπανικήτας. Τον εκπρόσωπο τύπουΠΑΣΟΚ– Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας Δημήτρη Μάντζο συνόδευαν η υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Ρένα Καρανικολάου, μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αγίας Παρασκευής, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης και η Κατερίνα Λάσπα από το γραφείο επικοινωνίας.

Μέσα σε κλίμα δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων συζητήσαμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καθώς και οι εργαζόμενοι της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας. Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος,η Πρόεδρος του ΠΣΥΠΕΡΤκαι ο εκπρόσωπος εργαζομένων ΕΡΤανέπτυξαν σειρά θεμάτων που ταλανίζουν τους εργαζόμενους εδώ και χρόνια,όπως μισθολογικά (ΣΣΕ, επεκτασιμότητα), προσλήψεις, συμβάσεις έργου, επίδομα ανθυγιεινό και επικίνδυνο, προϋπηρεσία από τον ιδιωτικό τομέα, λειτουργία περιφερειακών σταθμών, εξωτερικές μεταδόσεις,μικτές παραγωγές ενημερωτικών εκπομπώνκαι μυθοπλασίας, επαναφορά με ποσόστωση των 400 εργαζομένων στην ιδιωτική τηλεόραση.

Υπήρξε θετική ανταπόκριση από την πλευρά τους. Ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους εργασίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook