Η πρόβα Φαραντούρη και Πανδή ενώπιον του Πάμπλο Νερούδα στο Παρίσι. Τα μυστικά της διδαχής με την οποία ο Θεοδωράκης μάγευε τους ερμηνευτές του.

Με την επέτειο του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη να πλησιάζει, ο Φώτης Απέργης αφιερώνει το νέο podcast της σειράς Flashback στην ιστορική συναυλία που έδωσε ο συνθέτης με το Canto General, το 1975, στο στάδιο Καραϊσκάκη, και το οποίο μπορείτε να ακούσετε από σήμερα Δευτέρα, 21 Αυγούστου2023 στο ERTεcho

Η πρόβα Φαραντούρη και Πανδή ενώπιον του Πάμπλο Νερούδα στο Παρίσι. Τα μυστικά της διδαχής με την οποία ο Θεοδωράκης μάγευε τους ερμηνευτές του. Οι διαφορές του με τον Μάνο Χατζιδάκι. Οι ενθουσιώδεις συναυλίες επί χούντας ανά τον κόσμο. Τα απρόοπτα της πανηγυρικής βραδιάς, όπου το κοινό αδημονούσε στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, αλλά τα Κρουστά του Στρασβούργου δεν είχαν φτάσει ακόμα. Τα μικρόφωνα για τα πολυμελή σύνολα, που είχαν συγκεντρωθεί από τα στούντιο αλλά και τις ταβέρνες της Αθήνας. Άγνωστες λεπτομέρειες που έχει αφηγηθεί ο ηχολήπτης της συναυλίας Γιάννης Σμυρναίος.

Info

«Flashback» με τον Φώτη Απέργη

Απρόβλεπτες ιστορίες γύρω από προσωπικότητες που αγαπήσαμε και που ανήκουν στον συλλογικό μας μύθο.

Κύκλος 1ος , Επεισόδιο 6ο: Canto General, 1975, στάδιο Καραϊσκάκη. Λαϊκή γιορτή και άθλος τεχνικής

Αποκλειστικά στο ERTεcho από Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook