Tι αποκάλυψε για το πώς θα εξελιχτεί η σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής που υποδύεται στη σειρά.

Η Ιφιγένεια Τζόλα βρέθηκε καλεσμένη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μίλησε για την ζωή της και για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Στην αρχή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της ως «Βασιλική» στην αγαπημένη σειρά του MEGA:

«Η ”Βασιλική” ήταν μία πολύ συνεσταλμένη κοπέλα που έχει βιώσει και κακοποίηση, αργότερα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, να διεκδικήσει τα όνειρά της και να απελευθερωθεί. Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ, γιατί την κατάλαβα από την αρχή και μου άρεσε η εξέλιξή της».

«Είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου»
Στην συνέχεια η ηθοποιός ερωτώμενη πώς νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της απάντησε: «Προσπαθώ να βλέπω όλα τα επεισόδια για να δω αν κάτι το έκανα καλά ή κάτι δεν μου άρεσε. Οτιδήποτε μπορώ να κάνω για να διορθωθώ και να γίνω καλύτερη. Είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου».

Οι εξελίξεις στην δραματική σειρά
Σχετικά με τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ειδικά για την σχέση της με τον ”Φίλιππο” αποκάλυψε: «Τώρα με τον ”Φίλιππο” είμαστε σε μία περίοδο που πλέον έχουμε ηρεμήσει. Ωστόσο, πάλι θα έρθουν κάποιες ανατροπές στην σχέση μας που θα οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα μεταξύ μας. Δεν μπαίνει κάποιος τρίτος ανάμεσά μας, θα συζητηθεί πολύ έντονα αν θα χωρίσουμε ή όχι».

Δεδομένου ότι στα πλαίσια του ρόλου η ηθοποιός έχει χρειαστεί να εκτελέσει κάποιες ερωτικές σκηνές σχολίασε:

«Οι ερωτικές σκηνές είναι σαν χορογραφία. Όταν έχεις ένα παρτενέρ με καλή επικοινωνία, ξέρεις ότι θα σε σεβαστεί και δεν θα σε εκθέσει. Στις πρώτες μου σκηνές είχα λίγη αμηχανία».

Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει από μικρή ηλικία στον χώρο της υποκριτικής κι όπως είπε είναι κάτι που το ήθελε πολύ.
«Θυμάμαι από πολύ μικρή τον εαυτό μου να βλέπει διάφορες σειρές και ταινίες και κάθε τι που μου κέντριζε το ενδιαφέρον προσπαθούσα να το μιμηθώ. Μάλιστα είχα δει κι άλλα παιδάκια να παίζουν τότε στην τηλεόραση κι είχα πει χαρακτηριστικά τότε στην μαμά μου ”αφού μπορούν αυτά, γιατί δεν μπορώ κι εγώ;”».

«Υπήρχαν συμμαθητές που απομακρύνθηκαν λόγω της συμμετοχής μου στο ”Νησί”»
Για την συμμετοχή της στην σειρά «Το Νησί», όπου τότε ήταν δέκα ετών είπε: «Ήταν λίγο δύσκολα, γιατί ήταν στην Κρήτη τα γυρίσματα. Θυμάμαι έφευγα Παρασκευή απόγευμα, δούλευα το σαββατοκύριακο και Δευτέρα πρωί από τον Πειραιά πήγαινα κατευθείαν στο σχολείο».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε η ηθοποιός στον Κώστα Τσουρό ότι κάποιοι συμμαθητές της εκείνη την περίοδο σταμάτησαν να της μιλάνε, αλλά αυτό ήταν ένα σημαντικό μάθημα στην μετέπειτα ζωή της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν ένα «ξεκαθάρισμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook