K. Μητσοτάκης – Συνέντευξη στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Υπάρχει σημαντική πρόοδος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τα ελληνοτουρκικά, με αφορμή την προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών για τα θαλάσσια πάρκα.
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», που θα μεταδοθεί το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή την προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών για τα θαλάσσια πάρκα, που θέλει να δημιουργήσει η χώρα μας σε Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς – Ο γάμος της Βασιλικής «πνίγεται» στο αίμα και τη βία
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 21χρονο Θανάση που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο – Οι γονείς του εργάζονται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του (βίντεο)
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Το backstage βίντεο από τη συνέντευξή της στην Ελίνα Παπίλα
- Γρηγόρης Γκουντάρας για τη διάρρηξη του σπιτιού του: Έμειναν 16 λεπτά στο σπίτι, ο γιος μου έλεγε «τα λεφτά του παππού μου» (βίντεο)
- «Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;» – Συγκλονίζει η περιγραφή της 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά
- Τραγωδία στο Τέξας: 27 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – 27 τα αγνοούμενα κοριτσάκια από την κατασκήνωση Camp Mystic
- Το Happy Traveller στη Νήσο Μαν – Κυριακή 6 Ιουλίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook