OPEN – «Chef στην κουζίνα σας»: Xοιρινό στιφάδο με πράσα και δαμάσκηνα ,βελουτέ φασολιών με βασιλομανίταρα και σούπερ σοκολατένιο κέικ με μους μπισκότου
«Chefστην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζιαπό τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα,εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά καιαγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
ToΣάββατο24Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με μία ξεχωριστή χορτόπιτα από την Κροατία, με απίθανη γέμιση και τραγανό φύλλο. Συνεχίζει με κλασικό χοιρινό στιφάδο που έχει επιπλέον πράσα και δαμάσκηνα και δείχνει πώς μαγειρεύεται σωστά ένα ιδιαίτερο πιάτο, η κατσικομακαρονάδα, η οποία έχει πολύ πλούσια γεύση. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μοναδικά σοκολατένια μπράουνις με πεκάν.
Την Κυριακή25Ιανουαρίου,το πρώτο πιάτο είναι μία απίθανη σούπα βελουτέ φασολιών με βασιλομανίταρα. Ο chefετοιμάζει το πιο νόστιμο καλοψημένο και αρωματικό κοντοσούβλι κοτόπουλου με σάλτσα μπίρας και λαχανικά και φτιάχνει αφράτα μπουρέκια με 3 τυριά, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής σερβίρειένα σούπερ σοκολατένιο κέικ με μους μπισκότου.
«Chefστην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή: d.t.k. Food Multimedia Productions
Ολες οι Ειδήσεις
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου και Καρυστιανού: «Σκηνές Άγριας Δύσης, τραμπουκισμοί, φασιστική νοοτροπία, θέλουν να μην γίνει η δίκη για τα Τέμπη»
- Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν ταίριαξα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη» -«Βίωσα κακοποίηση… Φοβόμουν, ντρεπόμουν να μιλήσω» (βίντεο)
- Το Ιράν κρέμασε δημόσια 19χρονο παλαιστή που συμμετείχε στις διαδηλώσεις – Καταγγελίες ότι βασανίστηκε
- Νεκρός ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης Αλί Μοχάμεντ Ναϊνί μετά από ισραηλινή επιδρομή
- Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Βαριά ήττα για το τριφύλλι – Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της πρόκρισης
- Καρυστιανού: «Καταδικάζουμε τη βασιλεία της ομερτά στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας» – Η φωτογραφία με Μαρία Γρατσία και Ζωή Κωνσταντοπούλου
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Απογοήτευσε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League
- Δημοσκοπήσεις – Metron Analysis και MRB: Σε άνοδο σχεδόν δύο μονάδων, η ΝΔ, φτάνει στο 31,1% – Λάθος ο πόλεμος στο Ιράν, λένε οι πολίτες, «όχι» στην αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο στενό του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook