Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, επίκειται άμεση προσφυγή στον εισαγγελέα, «ζητώντας πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης».

Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, «ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης», ενώ κατέληγαν με νόημα: «Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Documento, είχε ισχυριστεί χωρίς να τον κατονομάζει αλλά «φωτογραφίζοντας» τον πως ο παρουσιαστής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρει πως ο παρουσιαστής, ( δεν ανέφερε το όνομα του) , μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» εμφανίζοντας ξαφνικά μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ τόσο για τον ίδιο όσο και για πρώην και νυν συνεργάτες του.

«Είμαι έξω φρενών με αυτό τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλωτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν. Μιλάμε για παρακμή», αναφέρει.

Επίσης κατατέθηκαν καταγγελίες σχετικά με την αστυνομική φρουρά που είχε ο κ. Φουρθιώτης. Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αποσύρθηκαν αστυνομικοί. Ο παρουσιαστής προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρωθεί η απόφαση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook