Στην εταιρεία Ζοfrank Holding co ltd συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη έναντι 7 εκατ. ευρώ περνά η «Ναυτεμπορική».

Ενδιαφέρον για τη «Ναυτεμπορική» -που «κρατά» από το 1924- είχαν δείξει, μεταξύ άλλων, ο Θέμης Αλαφούζος της «Καθημερινής», η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη (συμμετείχε στη διαδικασία), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (DPG), ο Δημήτρης Μάρης (24 Media).

Η διαδικασία του πλειστηριασμού αφορούσε τρεις διαγωνισμούς, έναν για τα ακίνητα του ομίλου, έναν για τον τίτλο και το πιεστήριο και έναν ακόμη για τη θυγατρική Pestaola Media.

Κατά τις ίδιες πηγές, τα ακίνητα αγοράστηκαν από την Cairo Estate, ενώ τίτλος και πιεστήρια από τη Zofrank, του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τους διαγωνισμούς έτρεξε για λογαριασμό της Do Value η Grand Thorton η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε διαχειριστεί και τις ανάλογες διαδικασίες για τον ΔΟΛ και το Mega. Σε κάθε περίπτωση σχολίαζαν πηγές της αγοράς πρόκειται για μια εντυπωσιακή επιτυχία καθώς ανακτήθηκαν κεφάλαια άνω των 11,15 εκατ. ευρώ.

Η «Ναυτεμπορική» είχε δάνειο 6 εκατ. ευρώ στην Eurobank ενώ περίπου ανάλογου ύψους ήταν και οι οφειλές που είχε σε ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook