OPEN: Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στο μαγικό Μεξικό
Ένα ταξίδι ζωής, γεμάτο εμπειρίες και όμορφες «ΕΙΚΟΝΕΣ». Η πιο όμορφη περιπέτεια περιμένει τον Τάσο Δούση και την ομάδα του σε ένα ταξίδι που τα έχει όλα.
Πρώτος σταθμός του ρεπορτάζ η πλατεία Γκαριμπάλντι, όπου έρχονται σε μία πρώτη επαφή με τους περίφημους Μαριάτσι.
Στη συνέχεια ανακαλύπτουν την πόλη του Μεξικού και φτάνουν στο ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό ναό και το Ανάκτορο. Εκεί έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και την πιο εντυπωσιακή έπαρση σημαίας του κόσμου. Επίσης, θα θαυμάσουν την πόλη από ψηλά από το Gran Hotel και θα εξερευνήσουν τις παραδοσιακές συνοικίες Κογιοακάν και Σαν Άνχελ.
Στην πόλη του Μεξικού θα επισκεφτούν και το επιβλητικό Caza Azul – το σπίτι της Φρίντα Κάλο, αλλά και το Κάζα ντε λος Αζουλέχος – το ομορφότερο παλάτι – καφέ του κόσμου.
Για το τέλος, θα δοκιμάσουν φαγητό και ποτό στη Μεσκαλερία και θα βιώσουν τελετές καθαρισμού της ψυχής στην είσοδο του καθεδρικού ναού!
«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, Κυριακή 16 Μαΐου στις 20.00 στο OPEN
Ολες οι Ειδήσεις
- «ΗΠΑ: Στις κάλπες σήμερα για τις ενδιάμεσες εκλογές – Η μάχη για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων» – Κρίσιμο crash test για τη δεύτερη θητεία Τραμπ»
- Άννα Βίσση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ: Είμαι περήφανη που ήμουν η πρωταγωνίστρια σε κάτι τόσο φιλόδοξο
- Καλαμάτα – Ηρακλής 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στη Νίκαια
- Δημοσκόπηση ALCΟ: Προβάδισμα 10 μονάδων για τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, στο 13,4% η ΕΛΑΣ, στο 11,4% το ΠΑΣΟΚ, απώλειες για το κόμμα του Κασιδιάρη
- Ατρόμητος – Βόλος 3-0: Πρώτη νίκη στη Super League για τους Περιστεριώτες κόντρα στους 9 Θεσσαλούς
- Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στην Τανζανία: Το να βρίσκομαι μέσα στη φύση ήταν ευλογία
- Ο ΣΚΑΪ ψηλά: Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, σταθερά πρώτος στην ημερήσια τηλεθέαση
- MEGA: Η ψυχαγωγία στην πρώτη θέση της τηλεθέασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook