Τη δικαίωση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, για αγωγή κατά μίας ιδιωτικής υπαλλήλου που είχε αναρτήσει φωτογραφία του στο σατυρικό - χιουμοριστικό γκρουπ του facebook «ΒΑΘΥ LUBEN» και είχε πατήσει «θετικό reaction» σε δυσφημιστικά σχόλια κατά του προσώπου του, αποφάσισε η Δικαιοσύνη.

Το δικαστήριο του επιδίκασε 2.000 ευρώ από τα συνολικά 28.000 ευρώ που ζητούσε, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως «σύντομα» θα προσφύγει και του σατυρικού σάιτ Luben.

Η ανάρτηση που πραγματοποιήθηκε στο «ΒΑΘΥ LUBEN» περιλάμβανε μιά φωτογραφία με τη πίσω μεριά του σώματος του κ. Μπογδάνου, την πληροφορία ότι αυτό συμβαίνει κάτω από το γραφείο της Ε. (χωρίς να παρέχεται απολύτως κανένα στοιχείο για το που βρίσκεται αυτό το γραφείο) και την εξής λεζάντα:

«Παιδιά σος ο μπογδανος κατω από το γραφείο μου. Γουάτ του ντου;»

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν από ειρωνικά έως προσβλητικά για τον δημοσιογράφο και βουλευτή. Ο ίδιος θεωρεί πως με αυτά τα σχόλια ο «μέσος αναγνώστης αποκομίζει την εντύπωση ότι «δεν χρήζω ουδεμίας εκτίμησης με βάση την ηθική και κοινωνική αξία μου, καθώς και την υπόληψή μου, με αποτέλεσμα να είμαι άξιος πάσης φύσεως προσβλητικών, εξευτελιστικών και βίαιων συμπεριφορών».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποστηρίζει ακόμα ότι με τα σχόλια «δημιουργήθηκε κίνδυνος» για τη σωματική ακεραιότητά του.

Καταδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η Σ.Ε. για ηθική αυτουργία σε εξύβριση και παράνομη επεξεργασία προσωπικών μου…

Posted by Constantinos Bogdanos on Tuesday, January 26, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook