Με ευφάνταστα παιχνίδια και τις πιο διασκεδαστικές αναμετρήσεις έρχεται το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 22:00 στο MEGA, για να μας μεταφέρει το κέφι μιας μεγάλης παρέας.

Η Ελένη Φιλίνη, η Αναστασία Τσιλιμπίου και ο Χρήστος Στρατάκης, που πρωταγωνιστούν στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», αφήνουν για λίγο τους παράλληλους κόσμους της σειράς του MEGA, για να αντιμετωπίσουν τον Γιάννη Σαββιδάκη, τον Θάνο Πετρέλη και τη Λάουρα Νάργες.

Οι δύο ομάδες αναλαμβάνουν δράση στα παιχνίδια «Έχεις γράμμα», «Κράτα το παντελόνι», «Popped Quiz», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Μίλα στην κορνίζα», αντιμετωπίζουν αστεία απρόοπτα και προσπαθούν να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική και το τραγούδι ανεβάζουν τη διάθεση των παικτών και του κοινού. Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», και ο τραγουδιστής Άρις Πετράκης δίνουν τον πιο feelgood ρυθμό στο παιχνίδι και παρασύρουν στο τραγούδι τον Γιάννη Σαββιδάκη.

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

#CelebrityGameNight

Facebook: @CelebrityGameNightMega

Instagram: @celebritygamenight_

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη

Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook