H πρωτιά του πρώτου ομίλου του UEFA Champions League κρίνεται στο «Έτιχαντ» και το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι παίζει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο MEGA. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, στις 22:00, στην αναμέτρηση των μεγαλύτερων αστέρων, και λύνουν τις μεταξύ τους διαφορές. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Ηλίας Βλάχος.

Το Pre-Game ξεκινά στις 21:30 με την προϊστορία του αγώνα, τις συνεντεύξεις των κεντρικών προσώπων του ματς και την ανάλυση των δεδομένων, λίγο πριν από τη σέντρα. Στο Pre-Game θα απολαύσουμε παράλληλα και τα γκολ των αναμετρήσεων Μπεσίκτας-Άγιαξ και Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ που θα ολοκληρώνονται εκείνη την ώρα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post-Game, θα παρακολουθήσουμε τα highlights από όλα τα ματς της βραδιάς μαζί με τον Αντώνη Κατσαρό και σχολιασμό από τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Άκη Ζήκο. Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα μεταφέρει στις οθόνες μας όλη την αγωνιστική δράση από την καθοριστική 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, μέσα από την ξεχωριστή τρισδιάστατη προσέγγιση του MEGA.

Στην εκπομπή θα απολαύσουμε τις καλύτερες φάσεις από την «ελληνική» μάχη της Σέριφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, από την κρίσιμη αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν, καθώς και από τον αγώνα της Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα με την Πόρτο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα προβληθεί ρεπορτάζ για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Europa League και του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Το MEGA φέρνει ξανά το UEFA Champions League στο σπίτι σου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook