Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή το πρωινό με τον κακό χαμό που προκλήθηκε!

Ο Παύλος Χαϊκάλης μετά το ξέσπασμα στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα πλάνα της εκπομπής «Πρωινό», που ανέφερε ότι το θέατρο στην πρεμιέρα της παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», στην οποία πρωταγωνιστεί ήταν άδειο, βγήκε μέσω skype στο Πρωινό και τα έχωσε στους παρουσιαστές!

Χθες, 27 Δεκεμβρίου, το πρωινό πρόβαλε πλάνα από την επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη στο σανίδι αλλά και πλάνα από το άδειο θέατρο και όπως τόνισαν στην εκπομπή οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα.

Ο ηθοποιός σήμερα σε έξαλλη κατάσταση ανέφερε στον αέρα του Πρωινού μεταξύ άλλων: «Ντροπή, ντροπή αυτό που κάνετε! Θέλετε να με εξοντώσετε! Δημοσιογραφική αλητεία… έχεις εμμονή μαζί μου Γιώργο! Έλεος» και υπογράμμισε ότι η εκπομπή έκανε λάθος μιας και τα πλάνα δεν ήταν από την παράσταση αλλά από την πρόβα.

Ο ηθοποιός ήταν έξαλλος και ο Γιώργος Λιάγκας μάταια προσπαθούσε να πάρει τον λόγο: «Τι λες Παύλο; Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου! Τι λες; Πότε σε έχω κυνηγήσει ρε Παύλο;»! Μάλιστα κάποια στιγμή πέταξε το ακουστικό του γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τον ηθοποιό και να του απαντήσει!

Στο τέλος ο παρουσιαστής, είπε: «Λυπάμαι πολύ… τους έχω στηρίξει πολύ τους ηθοποιούς»!



Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook