«Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» είπε ενοχλημένη η Ελένη Φιλίνη.

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Ελένη Φιλίνη μίλησε για πολλά. Ωστόσο, η κουβέντα που είχε με την Φαίη Σκορδά και του Γιώργο Λιάγκα για τον Παύλο Χαϊκάλη, κινήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους.

Αρχικά, η Ελένη Φιλίνη δεν θέλησε να μιλήσει εκ μέρους του Παύλου Χαϊκάλη, με τον οποίο θα έπαιζαν μαζί στην παράσταση Νικοτιτανικός. «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε» σημείωσε η Ελένη Φιλίνη, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» ρώτησε η Ελένη Φιλίνη, δίχως να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στο θέμα της ενασχόλησης του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία και τις επίμαχες δηλώσεις του. Οι δύο παρουσιαστές εξέφρασαν και πάλι τη διαφωνία τους και οι τόνοι της συζήτησε ανέβηκαν κατακόρυφα.

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να βγαίνει από τα ρούχα της. «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;», είπε έξαλλη η ηθοποιός.

Το κερασάκι στη συγκεκριμένη κουβέντα ήρθε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος προκάλεσε τον Παύλο Χαϊκάλη να πάει καλεσμένος στο πλατό. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στην Φαίη Σκορδά…

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook