Το σχόλιο του Aνδρέα Μικρούτσικου για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Τα live προγράμματα προσφέρονται κατεξοχήν για στιγμές έντασης καθώς η παραμικρή αλλαγή στη ροή είναι ικανή να αναστατώσει οικοδεσπότες όσο και καλεσμένους.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία επρόκειτο να εμφανιστεί η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για να σχολιάσει τη βραδιά της Eurovision.

Η καθυστέρηση στο ραντεβού οδήγησε την παρουσιάστρια να αφήσει στα… «κρύα του λουτρού» τη Σίσσυ Χρηστίδου και λίγο αργότερα βγήκε στην Ελένη Τσολάκη στο Open.

«Για εμένα είναι απρέπεια» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της πριν προβληθεί η συνέντευξη που εξασφάλισε η «Super Κατερίνα» από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς, με είχαν κλείσει από πριν για να πάω στο Open. Το σημαντικό είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μια ώρα σπίτι μου και περιμένω με το κομπιούτερ στο χέρι μου και μου έλεγαν όλο θα βγεις» ανέφεε μεταξύ άλλων για τον λόγο που αποχώρησε από την επικοινωνία με το «Χαμογέλα και πάλι» η δημοσιογράφος.

Εκείνη την ημέρα στην εκπομπή ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πάνελ και έδωσε τη δική του ερμηνεία στο περιστατικό.

«Η αιτία είμαι εγώ γιατί δεν το έκλεινα και οπότε την καθυστερούσα. «Συμφώνησε να βγει μετά το διαφημιστικό διάλειμμα και μετά έφυγε. Αν έχεις πει να βγεις 10:10 και βγεις 10:20, δεν σπας το στούντιο, γιατί ροή δεν είναι ράγες άρα αν είμαι ξινός θα σου κάνω πρόβλημα» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook