Το μήνυμά της στα social media

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι θετική στον κορονοϊό. Σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η παρουσιάστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Καλημέρα αδέρφια, εδώ από το σπίτι μου, ετοιμάζομαι να βγω στην εκπομπή. Ήρθε και η σειρά μου, Covid!», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αναμένεται όμως να βγει στον αέρα από το σπίτι της.

«Ευτυχώς υπάρχει εκεί πίσω ομάδαρα με τρομερό περιεχόμενο. Παρουσιαστάρα ο κουμπάρος μου και φοβερούς καλεσμένους και πάρα πολύ ωραία πράγματα θα δείτε στην εκπομπή», τόνισε επίσης η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σου ´ρχομαι με Skype καθώς έπεσα κ γώ στα δίχτυα του Covid! Καλεσμένη λοιπόν σήμερα στο @xamogelakaipali με καπετάνιο τον κουμπαρούλη @pavlosstamatopoulos πλάι στην υπερομαδάρα! Δεν μασάμε μωρέ…» έγραψε στη συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

https://twitter.com/SissyChristidou/status/1532972155478081543?ref_src=twsrc%5Etfw

Στην εκπομπή εξήγησε ότι είναι σχεδόν ασυμπτωματική, ότι τα παιδιά μένουν με τον μπαμπά τους για ασφάλεια και ότι είχε συμπτώματα… εγκυμοσύνης και όχι κορονοϊού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook