ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε γνωστή influencer και μοντέλο για φοροδιαφυγή
Ο ειδικός αλγόριθμος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εντόπισε την φοροδιαφυγή από γνωστή influencer και μοντέλο .
Διαδικτυακή influencer πιάστηκε στα δίχτυα του ειδικού αλγορίθμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΑΔΕ, πρόκειται για γνωστό μοντέλο, το οποίο κατέχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της οποίας διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media, και τα πουλάει διαδικτυακά.
Οι ελεγκτές αξιοποίησαν πληροφορίες και από εταιρείες μεταφορών, μέσω των οποίων διαπιστώθηκε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή.
Συγκεκριμένα, για δύο ελεγχόμενα φορολογικά έτη, διαπιστώθηκε αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη σχεδόν 350.000 ευρώ από τη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων, για την οποία η ελεγχόμενη επιχείρηση υπέβαλε οικειοθελώς δηλώσεις, τόσο στη φορολογία εισοδήματος, όσο και στον ΦΠΑ.
Μετά από αυτό, το συνολικό ύψος φόρων και προστίμων για τις δυο ελεγχόμενες χρήσεις έφτασε στα 270.000 ευρώ.
Ο φορολογικός έλεγχος θα επεκταθεί και σε επόμενες χρήσεις.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πάσχα στις Σεϋχέλες – «Εσείς λαμπάδα εγώ lambada» – Φωτογραφίες & βίντεο
- Κόντρα Βασίλη Χιώτη και Παναγιώτη Δουδωνή: «Αν ζητήσατε κάτι παράνομο, είναι ρουσφέτι με ποινικές συνέπειες» – Αν δεν αποσύρεις θα σου κάνω μήνυση »
- Τράμπ: Ξεκίνησε ο ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν – Η Τεχεράνη επιθυμεί απεγνωσμένα συμφωνία, δεν ζητάω συγνώμη από τον Πάπα
- Ο Τραμπ διέγραψε την ανάρτηση με την AI εικόνα του ως «Χριστού» μετά τις αντιδράσεις
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παραδοσιακό Πάσχα στην Αρχαία Κόρινθο με τον σύζυγο της και φίλους – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κρήτη
- Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει τη βίλα που έμεινε με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Ισπανία
- Απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν για την εξωτερική της πολιτική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook