Η επιχείρησή σας λειτουργεί άψογα ακόμα κι όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου.

Στον σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο, η επικοινωνία είναι μια καθημερινή πρόκληση, αφού απαιτείται να βρίσκεστε συχνά εκτός γραφείου, ενώ κάθε αναπάντητη κλήση μπορεί να είναι μια χαμένη ευκαιρία.

Eξασφαλίστε σήμερα την ευελιξία και παραγωγικότητα που χρειάζεται η επιχείρησή σας, με το COSMOTE SMART OFFICE App, κάνοντας τη διαχείριση και εκτροπή κλήσεων ευκολότερη, απ’ οπουδήποτε.

Η αποτελεσματική διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου μέσα από το COSMOTE Smart Office App, συμβάλλει στην αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης, ακόμη κι εξ’ αποστάσεως.

Το COSMOTE Smart Office προσφέρει διαχείριση μέσω Internet υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, όπως οι εκτροπές, ο τηλεφωνητής, το Voicemail-to-Email, η Αναμονή Κλήσεων, το Line Hunting και το Μενού Επιλογών Φωνητικής Πύλης (IVR). Συνδέεται εύκολα πάνω στις ήδη υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές της επιχείρησης, δεν απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό πέραν των συμβατικών τηλεφωνικών συσκευών και ρυθμίζεται εύκολα μέσω Online Διαχειριστικού Εργαλείου (Control Panel), μέσα από το App και την πλατφόρμα My COSMOΤΕ.

Το νέο App του Smart Office, διατίθεται για συσκευές Android και iOS.

Η υπηρεσία COSMOTE Smart Office, διαθέσιμη πλέον και από το κινητό, παρέχεται εντελώς δωρεάν  μέσω των προγραμμάτων COSMOTE Business Double Play. Τα προγράμματα προσφέρουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά, επιπλέον χρόνο προς διεθνείς προορισμούς, καθώς και ταχύτητες Internet έως 1Gbps.

Επιλεγμένα ψηφιακά εργαλεία & υπηρεσίες για ΜμΕ από την COSMOTE

Η COSMOTE, παραμένει σταθερά στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών στο δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, με τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις για την ισότιμη συμμετοχή τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook