Στέργιος Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του Γιάννη Ρουμπάτη για την παρακολούθηση του
Στα δικαστήρια θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Στέργιος Πιτσιόρλας και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης για τις παρακολουθήσεις.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Στέργιος Πιτσιόρλας κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος κατέθεσε στην Επιτροπή της Βουλής ότι επι των ημερών του, το 2016, παρακολουθούσε τον κ. Πιτσιόρλα, πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, γεγονός που γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση ο Στέργιος Πιτσιόρλας ανέφερε : «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου».
Ο κ. Πιτσιόρλας στη δήλωσή του μετά την κατάθεση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ στη Βουλή είχε αναφέρει: «Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης. Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία».
Ολες οι Ειδήσεις
- Νέα Πέραμος: Βίντεο λίγο πριν και μετά από την αρπαγή του 27χρονου που βρέθηκε νεκρός σε ρέμα – Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας
- Απατεώνες στέλνουν SMS ως «MYaade» ή «GOV» για φόρο κυκλοφορίας, τι να προσέξουν οι πολίτες
- Φειδίας Παναγιώτου: Νοικιάζει ως «πολιτικό γραφείο» βίλα με πισίνα και 4 κρεββατοκάμαρες – Το συμβόλαιο που τον «καίει» – Φωτογραφίες
- Άνοδος για την ενημέρωση του OPEN και τον Ιανουάριο του 2026
- Συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Αλέξη Παπαχελά –Απόψε Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- Διάγγελμα Μητσοτάκη για την Συνταγματική Αναθεώρηση – Ποια άρθρα είναι στο επίκεντρο (βίντεο)
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ταρέμι από την… άσπρη βούλα έσωσε τον βαθμό για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Ράγισαν καρδιές στην άνετη νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook