Σε απόσταση Μητσοτάκης –Ερντογάν στην «οικογενειακή» φωτογραφία στην Πράγα
Σε μακρινή απόσταση βρέθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην «οικογενειακή φωτογραφία» της άτυπης Συνόδου της Πράγας.
Από μακριά και σίγουρα όχι… αγαπημένοι, όπως θέλει η λαϊκή παροιμία οι θέσεις στην φωτογραφία καταδεικνύουν τη ψυχρότητα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε κοντά στη Βρετανίδα πρωθυπουργό Λιζ Τρας και μακριά από τον Ερντογάν, πάνω αριστερά στη γωνία. Ο Τούρκος πρόεδρος στάθηκε στο κέντρο προς τα δεξιά και τέσσερις θέσεις δίπλα από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
Οι δύο ηγέτες δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, μολονότι κάποια στιγμή ο Τούρκος πρόεδρος πέρασε μπροστά από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μέχρι στιγμής όπως δήλωσε ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ή κάποια τελευταία εξέλιξη σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο συνάντησης, οπότε δεν υπάρχει κάτι νεότερο ως προς το ζήτημα αυτό.

Αύριο, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει για όλο το φάσμα της τουρκικής προκλητικότητας τους Ευρωπαίους εταίρους. Ασφαλείς πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να ενημερώσει τους «27» της ΕΕ για τις τελευταίες εξελίξεις και την κλιμάκωση της ακραίας ρητορικής της τουρκικής ηγεσίας, καθώς και για την πρόσφατη συμφωνία της Άγκυρας με την κυβέρνηση της Τρίπολης και το άκυρο τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Υποδέχεται στο «Koukoutsi» τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο σε μια συνεργασία-έκπληξη
- Πλάκα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στους τρεις κλέφτες χαλκού που ευθύνονται για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς – Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονίες κατά συρροή (βίντεο)
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε και ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ, Ρίζος Ρίζος – Αναζητείται 52χρονος Μολδαβός ,το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη σε strip club
- Τραγωδία στην Ισπανία: «Άλλαξα θέση λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση και σώθηκα», περιγράφει 18χρονος Έλληνας που ήταν στο τρένο με την οικογένεια του (βίντεο)
- Πλάκα: Συνελήφθησαν τρεις κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς –Για δευτερόλεπτα γλύτωσε σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές – Βίντεο
- To «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, ελεύθερος ο γιός του με εγγύηση 20.000 ευρώ – Αρνείται την απάτη, δέχεται φορολογικές παραβάσεις
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook