Νέο κύμα αντιδράσεων προκαλεί μετά την μητέρα της Στεφανίδου και δεύτερη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, η Αναστασία Γαϊταρτζή με ανάρτηση της, για την υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού και του ξυλοδαρμού σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Μία μέρα μετά την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφιας με το ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη , η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, άλλη μια υποψήφια βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο για «στημένο» γεγονός πριν τις εκλογές», αναφερόμενη στην καταγγελία περί βιασμού και ξυλοδαρμού σε βάρος του ευρωβουλευτή.

Πρόκειται για την Αναστασία Γαϊταρτζή, που βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης και η οποία τόνισε στην ανάρτησή της πως «πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;».

Η ΝΔ απάντησε με ανακοίνωση της και για τα δύο περιστατικά στηλιτεύοντας την στάση του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνοντας ότι: «η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει “στημένο γεγονός”», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει: «Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο».

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε την κα Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη υποψήφια βουλευτή, περιφερειακή σύμβουλο και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανέβασε στο twitter δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό».

Η κα Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη μετά τον σάλο που προκλήθηκε προχώρησε σε νέα ανάρτηση, αναφέροντας: «ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Θεσσαλονίκης Αναστασία Γαϊταρτζή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook