Άμεση απάντηση του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Νίκου Αλιβιζάτου

Με δήλωσή του ο Νίκος Αλιβιζάτος αποδομεί την «επιχειρηματολογία» του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος δήλωσε την πρόθεσή του να κατέβει στις επόμενες εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην Α΄Αθηνών.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, επικαλείται «γνωμοδότηση» του Νίκου Αλιβιζάτου, στην οποία όπως ισχυρίζεται στηρίζει την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος στην Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι «δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων σε όλη τη χώρα» γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για πολιτικό κόμμα και αναφερόμενος στην ανακοίνωση Κασιδιάρη, κάνει λόγο για μία πρωτοφανή προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου.

«Δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων σε όλη τη χώρα. Πρόκειται, στην πραγματικότητα για πολιτικό κόμμα. Είναι μια προφανής προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου», δήλωσε συγκεκριμένα ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook