«Θερμό επεισόδιο» μετά τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές μεταξύ του Δημήτρη Τζαννακόπουλου και του Παναγιώτη Ρήγα.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλοος φέρεται να επιτέθηκε στον Παναγιώτη Ρήγα με πολύ άσχημο τρόπο εξυβρίζοντας και όχι μόνο το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιουνίου μετά τη μεγάλη εκλογική ήττα του κόμματος της Κουμουνδούρου
Οι δύο πρώην γραμματείς του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Παναγιώτης Ρήγας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση των παρισταμένων για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με την Απογευματινή και την στήλη Inside Stories του ot.gr ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε λεκτικά και όταν η κατάσταση εκτραχύνθηκε άσκησε και βία κατά του Παναγιώτη Ρήγα με τα χειρότερα να αποφεύγονται κατόπιν παρέμβασης ψυχραιμότερων που βρίσκονταν στον όροφο.

Αιτία αντιδράσεων του κ. Τζανακόπουλου ήταν η εκτίμησή του, ότι για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται η διεύρυνση του κόμματος και ειδικότερα το άνοιγμα προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επιλογή που ο κ. Ρήγας είχε υποστηρίξει με πάθος, εξού και έγινε αποδέκτης της έκρηξης του Τζανακόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε κατά του πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα εισβάλλοντας μέσα στο γραφείο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων, αλλά και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε σημείο που ένας εκ των παρευρισκόντων να παρέμβει για να αποσωβηθούν τα χειρότερα. Η ένταση φέρεται να ήταν τέτοια που «μετακινήθηκαν»… καρέκλες και γραφεία, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα με τον Ο.Τ ο κ. Ρήγας, πρόκειται να θέσει στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος – λέγεται ότι θα συνεδριάσει το Σάββατο – και θα ζητήσει την απομάκρυνση του από το κομματικό όργανο και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook