Ισχύουν όλα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ των εκλογών για τους προοδευτικούς υποψηφίους λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αφορμή το «μπέρδεμα» του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης τα είχε κάνει… θάλασσα σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Action 24 όταν ρωτήθηκε ποιους θα στηρίξει το κόμμα του στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως αφησε να εννοηθεί Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να στηρίξει στο β γύρο των εκλογών υποψήφιους «γαλάζιους αντάρτες» σε δήμους και περιφέρειες.(Δείτε εδώ τις δηλώσεις του ναύαρχου)

Είναι προσωπικές οι απόψεις του Ευάγγελου Αποστολάκη και δεν αποτελούν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όχι στους γαλάζιους αντάρτες. Ναι στους προοδευτικούς υποψηφίους. Ισχύουν όλα όσα είπε το βράδυ των εκλογών ο πρόεδρος του κόμματος» σημειώνουν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ενδέχεται να στηρίξει τους «αντάρτες» της ΝΔ ενόψει του δεύτερου γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Έχω την αίσθηση πως στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, στηρίζουμε τον κ. Αγγελούδη, στην Αθήνα τον κύριο Δούκα και από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια πού μπορούμε να βοηθήσουμε…» είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στο Action 24. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «θα στηρίξετε τους αντάρτες της ΝΔ;» απάντησε «όπου χρειάζεται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook