Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας τέθηκε ο Μιχάλης Χουρδάκης, από την πρόεδρο του κόμματος και της ΚΟ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σχετική επιστολή απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα για την διαγραφή του βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη, από την Πλεύση Ελευθερίας.
Μάλιστα, η κ. Κωνσταντοπουλου, αναφέρει ότι ο κ. Χουρδάκης θα παραδώσει την έδρα που κατέχει έως το τέλος της εβδομάδας «όπως έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

Από την πλευρά του ο βουέυτής δεν παραδίδει την έδρα του απαντώντας μέσω facebook στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων».

«Οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας, στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Μιχάλης Χουρδάκης, είναι βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Στις εθνικές εκλογές του Μαΐου, είχε βγει 5ος. Ωστόσο, με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στις εκλογές του Ιουνίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς σταυροδοσία, τοποθετήθηκε πρώτος και εξελέγη.

Σημειώνεται, ότι και η μητέρα του Μιχάλη Χουρδάκη συμμετέχει στην κοινοβουλευτική ομάδα. Πρόκειται για την βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Αρετή Παπαϊωάννου. Σε περίπτωση που ο κ Χουρδακης παραδόσει την έδρα στην θέση του θα καταλάβει η κυρία Κατερίνα Νικοπούλου.

Πλεύση Ελευθερίας: Αναλυτικά η επιστολή της Ζωής Κωσνταντοπούλου
«Κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα δήλωση σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί» αναφέρει αρχικά η επιστολή.
«Οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας, στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. Με τιμή, Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας» καταλήγει.

Δεν παραδίδει την έδρα του – Η απάντηση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου 

Δεν παραδίδει την έδρα του ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Μιχάλης Χουρδάκης

Δεν παραδίδει την έδρα του ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Μιχάλης Χουρδάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε την απόφασή του λέγοντας ότι «θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook