Επεισόδια στου Ρέντη: Ολοκλήρωθηκε η σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για την οπαδική βία – Tη Δευτέρα θα ανακοινωθούν μέτρα

Διάρκειας 2 ωρών ήταν η έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.To παρών στη σύσκεψη έδωσε και ο ο διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης, όπως αναφέρει το protothema.gr.
Η σύσκεψη διήρκησε δύο ώρες, οι αποφάσεις έχουν κλειδώσει και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη κατά την καθιερωμένη ενημέρωση.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια με χούλιγκαν που έριξαν σε ευθεία βολή ναυτική φωτοβολίδα.
Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επεισοδίων οπαδικής βίας, στο Βόλο αλλά και στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Κροάτες χούλιγκαν που στοίχισαν την ζωή του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.
Η κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν είναι αποφασισμένη να λάβει σκληρές αποφάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
Έτσι στο τραπέζι των συζητήσεων είναι η διακοπή των πρωταθλημάτων του επαγγελματικού αθλητισμού, η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους ή το κλείσιμο των Συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών.
Ένα στίγμα των προθέσεων έδωσαν σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης (δείτε εδώ) όσο και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης (δείτε εδώ)
Ολες οι Ειδήσεις
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook