«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Απειλητικό mail κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής έλαβε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.
Απειλητικό e-mail με φωτογραφίες των παιδιών έλαβε κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη και βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Την ώρα που ο παρουσιαστής της εκπομπής Σωτήρης Ξενάκης στο Blue Sky, έδωσε τον λόγο στον κ. Μαρκόπουλο, αυτός έδειξε την έντονη δυσφορία του για κάτι που διάβασε στο κινητό του, το οποίο, μάλιστα, απομάκρυνε με ένταση από κοντά του.

Η όλη του κίνηση έγινε αντιληπτή από το πάνελ της εκπομπής και ο δημοσιογράφος έσπευσε να τον ρωτήσει τι συνέβη.

Ενώ αρχικά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ο Σωτήρης Ξενάκης επέμεινε και ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη εμφανώς σοκαρισμένος είπε:

“Δέχομαι κάποια email… Όταν κάποιοι επιδιώκουν να κάνουν πολιτική με μονταζιέρες και προσπαθούν να σκοτώσουν κάποια πρόσωπα, δυστυχώς… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου. Για τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου. Κρίμα. Όταν, όμως, κάποιοι «κόβουν» μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ λέω «διασκεδάζω στην εξεταστική» ενώ εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Κρίμα… Αυτά είναι τα σκοτάδια του Twitter» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας όσο και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, έσπευσαν αμέσως να καταδικάσουν το περιστατικό. Ειδικά ο κ. Βίτσας τόνισε πως αυτοί που προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις είναι «φασίστες» και «δειλοί» και τόνισε στον κ. Μαρκόπουλο πως αντιλαμβάνεται το σοκ του αλλά δε θα πρέπει να φοβάται.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook