Δημήτρης Τσιόδρας: «Στα 16 μου χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση καρδιάς, έπρεπε να λυθεί το πρόβλημα»
"Είχα γεννηθεί με πρόβλημα μεσοκοιλιακής επικοινωνίας, πήγε καλά η εγχείρηση και μετά δεν είχα προβλήματα" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Τσιόδρας.
Ο Δημήτρης Τσιόδρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος σε νεαρή ηλικία όσο και για εκείνο της συζύγου του, με την οποία είναι μαζί 42 χρόνια!
Ποια η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;
Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν δύο. Η πρώτη όταν στα 16 μου χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση καρδιάς, επειδή είχα γεννηθεί με ένα πρόβλημα μεσοκοιλιακής επικοινωνίας και κάποια στιγμή έπρεπε αυτό το πρόβλημα να λυθεί, σε μικρή ηλικία. Έκανα εγχείρηση, πήγε καλά και στη συνέχεια δεν είχα προβλήματα. Η δεύτερη όταν η γυναίκα μου, λίγα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου μας, διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους. Ευτυχώς, και στις δύο περιπτώσεις τα πράγματα πήγαν καλά.
Με τη σύζυγό σας είστε πολλά χρόνια μαζί. Υπάρχει μυστικό για τη σχέση σας;
Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 42 χρόνια. Το μυστικό της μακρόχρονης σχέσης για μένα είναι να μην αφήνεις ποτέ τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σε καταπιεί. Και να μην «πνίγει» ο ένας τον άλλον σε μια σχέση. Να του αφήνει χώρο να κάνει πράγματα που θέλει. Mε τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο, στη Νομική, σε κάποια εκδήλωση. Και από τότε είμαστε συνεχώς μαζί. Εχουμε δύο παιδιά και πορευόμαστε με αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο μετά τον θάνατο του τραγουδιστή στο ιατρείο της Καρνεάδου – Παρούσα στο ιατρείο η κόρη του γιατρού
- Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι στο Παρίσι με το γιό της
- Άρις Πετράκης – Λίνα Αλατζίδου: Το promo video για το «Έτσι Απλά Pagrati» που μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή διασκέδασης
- Ο Νίκος Οικονομόπουλος περιέγραψε πότε έμαθε ότι πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Ανέβαλα τη συναυλία μου γιατί αυτό έλεγε η συνείδησή μου» (βίντεο)
- Καιρός – Κολυδάς: Με διαδοχικές βροχές και καταιγίδες μπαίνουμε στο φθινόπωρο – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
- Μεγάλη εκδήλωση του δήμου με Βαλτινό, Δάρρα και Βουτσικάκη για τον έναν αιώνα ιστορίας της Βούλας!
- Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζήτησε από τη Ρία Ελληνίδου να του τραγουδήσει μέσα στο ασανσέρ – Βίντεο
- Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών: 400 επιτυχόντες δεν έκαναν φέτος εγγραφή, 9 άτομα δεν ήρθαν να γραφτούν στην Ιατρική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook