Ζαχαράκη: Ασφαλής τουριστικός προορισμός η Ελλάδα

Αισιόδοξη για τις προοπτικές του φετινού τουρισμού εμφανίστηκε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Σαχαράκη.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός.
Η κ. Ζαχαράκη τόνισε ότι «είμαστε ακόμα μακριά από τη συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού» αλλά αποκάλυψε ότι γίνονται προετοιμασίες για ένα ασφαλές άνοιγμα.
Επεσήμανε ότι για το καλοκαίρι του 2020 η χώρα μας δέχθηκε θετικά σχόλια και βραβεύσεις για την τήρηση των μέτρων τα οποία πιστώνονται οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή του κλάδου.
«Θα είναι καλύτερη η κατάσταση το καλοκαίρι του 2020, και έχουμε και έξτρα εφόδια, έχουμε τον εμβολιασμό», σημείωσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει δύο παιδιά – Πως απέτρεψαν την απαγωγή δύο αθλητές – Η οδηγία της Αστυνομίας στους γονείς
- Λένα Ζευγαρά: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Κέντρικ Ναν – “Ο άνθρωπος έχει γυναίκα…” (βίντεο)
- Στράτος Τζώρτζογλου: “Κοίταζα απ’ τον όροφο, έλεγα αν δεν πεθάνω και μείνω ανάπηρος θα είναι χειρότερα” (βίντεο)
- «Χαίρε Διόνυσε» – Το αντίο του Σταύρου Ξαρχάκου στον Σαββόπουλο: «Πολεμήθηκε, αμφισβητήθηκε επειδή είχε διαφορετική άποψη»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το 24% θα ψήφιζε ένα νέο κόμμα Τσίπρα
- Στέφανος Κορκολής για την περιπέτεια με την υγεία του: «Αυτό που λένε ότι ο καρκίνος σκοτώνει, ναι, σκοτώνει και άγρια»
- Βουλή: Mε 139 «ναι» πέρασε η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Μαρία Σάκκαρη: H απάντηση της στα χυδαία μηνύματα που δέχτηκε στα social media
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook