Κώστας Σημίτης: Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου η κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών
Η κηδεία του Κώστα Σημίτη θα γίνει δημοσία δαπάνη και θα κηρυχθεί τετραήμερο εθνικό πένθος, με απόφαση της κυβέρνησης
Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου του 2025, θα γίνει τελικά η κηδεία του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (5.1.2025) σε ηλικία 88 ετών.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Κορίνθου στις 7:31 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους, όπου βρισκόταν για τις ημέρες των εορτών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Κώστας Σημίτης έφτασε, κεφάτος, στο εξοχικό του, στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Στο νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Ωστόσο, ο Κώστας Σημίτης μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν τα κατάφερε.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ και μαρτυρίες εργαζομένων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ο θάνατός του Κώστα Σημίτη επήλθε στον ύπνο του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω του αιφνίδιου θανάτου του, θα γίνει νεκροψία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κορίνθου
Σήμερα και περί ώρα 7:30 περίπου διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Έγινε προσπάθεια ανάνηψης που δυστυχώς απέβη άκαρπη και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ηράκλειο: «Φρούριο» τα Βορίζια για την κηδεία του 59χρονου – Φόβοι για νέα επεισόδια – Αναζητούνται τρία άτομα για το μακελειό
- Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
- Παρασκευή Κερασιώτη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της – Φωτογραφίες
- ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0: Λυτρωτής Πινέδα στις καθυστερήσεις
- O ΠΑΟΚ στις Σέρρες νίκησε με 5 -0 τον Πανσερραϊκό και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας
- ΕΛΤΑ: Δείτε τη λίστα με τα 46 καταστήματα που βάζουν «λουκέτο» από αύριο, 3 Νοεμβρίου
- Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή εκδρομή στα Ζαγοροχώρια με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα – Φωτογραφίες
- Στα Βορίζια μεταφέρθηκε η σορός του Φανούρη Καργάκη – Ο σπαραγμός της συζύγου και της αδελφής του ραγίζει καρδιές -Δείτε βίντεο & φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook