Κώστας Αχ. Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, θα παραμείνω στη Βουλή μέχρι τη λήξη της θητείας μου

«Είμαι αθώος και θα αποδείξω την αθωότητά μου όπου κληθώ», δήλωσε για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπως αναφέρει σε δήλωση που έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου στη δημοσιότητα.
Ο βουλευτής της ΝΔ που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, δήλωσε ότι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των αρμοδίων αρχών μαζί με τους συναδέλφους του, επισημαίνοντας ότι είναι αθώος και θα αποδείξει την αθωότητά του όπου κληθεί.
Επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να τιμά την εντολή των συμπολιτών του, μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Βουλής.
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των αρμοδίων αρχών μαζί με τους συναδέλφους μου βουλευτές, με τους οποίους φερόμαστε ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Είμαι αθώος και θα αποδείξω την αθωότητά μου όπου κληθώ.
Θα συνεχίσω να τιμώ την εντολή των συμπολιτών μου, ως οφείλω, μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Βουλής.
Επειδή όμως, η πολιτική για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός, δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις