Ο βουλευτής της Γερμανικής Αριστεράς – Die Linke – Γκρέγκορ Γκίζι ανήμερα της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της χώρας μας στο αίτημα της για τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Μίλησε πεντακάθαρα για την υποχρέωση της χώρας του να αποπληρώσει το κατοχικό δάνειο, αφού παραδέχτηκε τα θηριώδη γερμανικά ναζιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα και κατηγόρησε τη γερμανική κυβέρνηση ότι υποστηρίζει στρατιωτικά την Τουρκία…

«Με το ιστορικό που μας βαραίνει είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε…» λέει μεταξύ άλλων.

Ένας Γερμανός βουλευτής, μέσα στη γερμανικό κοινοβούλιο ζητά από την κυβέρνηση της χώρας του να κάνει πράξη την παραδοχή της για τα εγκλήματα και να σταματήσει να εξοπλίζει την Τουρκία… Και όλα αυτά την ώρα που η Άνγκελα Μέρκελ παρουσιάζεται άκρως επιεικής με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ασκεί σφοδρή κριτική στην πολιτική της Γερμανίας την εποχή της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων, παραδεχόμενος πως η Γερμανία κέρδισε δισεκατομμύρια εκείνη την περίοδο.

Δείτε αναλυτικά:

Gregor Gysi, βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς στη Γερμανία και Πρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.Αυτοί οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Όχι οι άλλοι που τους φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές οι Μπουμπουκικοί, Βοριδηκοί, Μητσοτακικοί, Σαμαρικοί, Σημητικοί και λοιποί.

Posted by Nick Mariolis on Monday, March 29, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook