Η διεξαγωγή της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα προβληματίζει την κυβέρνηση που αναζητά μία λύση να εορταστούν τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση παρά τους περιορισμούς εξαιτίας του κορωνοϊού.

Μία από τις λύσεις που φαίνεται να εξετάζεται σοβαρά είναι αυτή της διεξαγωγής της παρέλασης στο Τατόι, ενώ φαίνεται να έχουν προσκληθεί τόσο ο Πρόεδρος Μακρόν, όσο και ο Πρόεδρος Πούτιν καθώς και ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Κάρολος.

Σε κάθε περίπτωση η χρήση του στρατιωτικού αεροδρομίου θα κριθεί και από την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων.

«Όπως και νάχει το πράγμα, η παρέλαση, είτε έρθουν οι τρεις αυτοί ηγέτες, είτε όχι θα γίνει. Και θα είναι, όπως με διαβεβαιώνουν από το Πεντάγωνο λαμπρή. Και ξέρετε γιατί; Επειδή στην παρέλαση θα περάσουν τιμητικά πάνω από την Αθήνα (και πάνω από τον χώρο της παρελάσεως) και 4 Rafale της L’Armee de l’Air καθώς και αμερικανικά F-15. Αν ρωτάτε πού θα βρεθούν τα αμερικανικά F-15 στην Ελλάδα, σας ενημερώνω ότι εκείνες τις ημέρες τα αμερικανικά F-15 θα βρίσκονται στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα μετέχοντας σε άσκηση με ελληνικά F-16. Να σημειώσω, τέλος, ότι στην παρέλαση την τιμητική τους θα έχει η Πολεμική Αεροπορία, αφού θα παρελάσουν όλοι οι τύποι των μαχητικών αεροσκαφών και των στρατιωτικών ελικοπτέρων» αναφέρει ο Βηματοδότης…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook