«Θα γίνουν ανακοινώσεις για τους κλειστούς χώρους έως το τέλος της εβδομάδας...»

Η Aριστοτελία Πελώνη στο καθιερωμένο briefing των πολιτικών συντακτών, είπε ότι μέχρι αύριο o Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για έξαρση της πανδημίας σε περιοχές της χώρας όπως είναι η Κρήτη, η Αττική και το βόρειο Αιγαίο. Σε ότι αφορά την μετάλλαξη Δέλτα το 70% εντοπίστηκαν σε άτομα κάτω των 40 ετών. Η κα Πελώνη είπε ακόμα ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ που έχει επικρατήσει η μετάλλαξη Δέλτα οι εμβολιασμένοι νοσούν ελαφριά.

Κάλεσε για ακόμα μια φορά τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ερωτηθείσα αν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της 15ης Ιουλίου είπε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις για τους κλειστούς χώρους έως το τέλος της εβδομάδας.

Απαντώντας για τις καταγγελίες των δικηγόρων όσον αφορά στην μεταχείριση της 19χρονης από την Ηλιούπολη είπε ότι όλα απαντήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και ότι υπάρχει τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook