Διάγγελμα Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στις 19:00

Στις 7 τελικά θα γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών αλλά και την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού.
Το διάγγελμα προανήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη νωρίτερα λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτακης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει άμεσα και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων σε γηροκομεία και δομές ΑμΕΑ.
Επίσης, θα πει ότι οι κλειστοί χώροι στα καταστήματα θα ανοίξουν μόνο για τους εμβολιασμένους με το δεδομένο αυτό να απομακρύνει το ενδεχόμενο ύπαρξης μεικτών χώρων.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,7% η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 14% και τρίτη η Πλεύση με 13,1%
- Έκρηξη σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη – Έκρυψαν τρία κιλά εκρηκτικά στο φρεάτιο του ανσανσέρ – Σωφρονιστικός υπάλληλος πιθανός στόχος – Βίντεο
- Περιστέρι: Γερανοφόρο όχημα έπεσε σε διώροφη οικία – Δείτε βίντεο
- Στη ΜΕΘ 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία μετά από πεζοπορία στο Μέτσοβο – Τι συνέβη
- Αθηνά Οικονομάκου: To ταξίδι της στην Αφρική – «Η καρδιά μου είναι ήδη γεμάτη»
- Στο Λονδίνο η Δέσποινα Βανδή: Περήφανη που η κόρη της πήρε το πτυχίο – Φωτογραφίες
- Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση σε οικογένεια από το Ισραήλ: «Να γυρίσετε στη χώρα σας δεν σας θέλουμε εδώ»
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχθηκαν την Εθνική πόλο γυναικών -«Μου έμεινε πώς τραγουδούσατε τον εθνικό ύμνο» (εικόνες&βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook