Την αναβάθμιση της δομής της Πολιτικής Προστασίας προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN.

Είπε πως αυτός που θα επιλεχθεί θα είναι κάποιος που «επιχειρισιακά θα μπορεί το μεγάλο βάρος αυτού του υπουργείου». Εξαπέλυσε επίσης σφοδρή επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη για τη μη αποδοχή της πρότασης του πρωθυπουργού κατά τον ανασχηματισμό

«Τα πραγματικά περιστατικά μιλούν από μόνα τους. Έπειτα από έναν κύκλο διερευνητικών επαφών ο κ. Αποστολάκης αποδέχθηκε οριστικά να γίνει υπουργός, συζήτησε τις λεπτομέρειες και τις αρμοδιότητες του χαρτοφυλακίου του, δεχόταν συγχαρητήρια από τον κόσμο και απάντησε στο Προεδρικό Μέγαρο ότι θα πάει να ορκιστεί μαζί με τη σύζυγό του. Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με γλώσσα 5-6 δεκαετιών πίσω τον χαρακτήριζε αποστάτη, έκανε πίσω, δεν το άντεξε, δεν το σήκωσε, προτίμησε να μην τα σπάσει με τους συντρόφους του και να μη μεινει συνεπής στις δεσμεύσεις του», επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τορπίλισε με ακραίο τρόπο την επιλογή Αποστολάκη» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως ο κ. Αποστολάκης είχε διαβεβαιώσει πως θα δεχόταν την πρόταση που του έγινε από τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Οικονόμου σχολίασε και το ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς. Ειδικότερα, ανέφερε ότι δεν νοείται να εργάζεται κάποιος στον χώρο της υγείας και να είναι ανεμβολίαστος, από τη στιγμή που τεκμηριώνεται ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook