Δείπνο προς τιμήν των ηγετών της EUMED9 παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Delta Restaurant» του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι ηγέτες της EUMED9 απόλαυσαν το δείπνο τους με φόντο τη νυχτερινή παραλιακή Αθήνα , τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με κρασί και συνέχισαν τις συνομιλίες για την κλιματική αλλαγή σε χαλαρό κλίμα.

Οι περισσότεροι έβγαλαν τα σακάκια, πλην του Ισπανού Σάντσεθ, του Νίκου Αναστασιάδη και του Μάριο Ντράγκι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν τον οποίο, νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, είχε αποκαλέσει «καλό του φίλο».

To εστιατόριο Delta αποτελεί μία από τις πρόσφατες γαστρονομικές αφίξεις της Αθήνας. Το γράμμα «Δέλτα», το 4ο κεφαλαίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, δεν είναι μια τυχαία επιλογή. Το τρίγωνο του σχήματος με τις 3 πλευρές του σε απόλυτη αρμονία, αντικατοπτρίζουν τις αρχές του εστιατορίου. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που διαμορφώνεται με βάση 3 αρχές: Γαστρονομία, Βιωσιμότητα, Πολιτισμός.

Οι ηγέτες της EUMED9 δείπνησαν με φόντο τη νυχτερινή παραλιακή Αθήνα , τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με κρασί και συνέχισαν τις συνομιλίες για την κλιματική αλλαγή σε χαλαρό κλίμα ,

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook