Στο δικαίωμα του Στέλιου Κούλογλου να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του αναφέρθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξη του στον Αθήνα 984 πήρε θέση και το θέμα που έχει ανακύψει μετά τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

«Δεν είμαστε σταλινικό κόμμα, δεν υπακούμε τυφλά, εκφραζόμαστε ελεύθερα, ο καθένας έχει το ύφος του, είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς, με συντροφικό τρόπο μπορούμε να λύσουμε τις διαφωνίες μας», δήλωσε μεταξύ άλλων στον Αθήνα 9.84, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τα περί ισοπαλίας  του πρωθυπουργού και του Αλέξη Τσίπρα από την εμφάνιση τους στη ΔΕΘ  αλλά το ενδεχόμενο προοδευτικής συγκυβέρνησης  χωρίς ο Αλέξης Τσίπρας να είναι πρωθυπουργός άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στην Κουμουνδούρου με την αντίδραση όχι μόνον του Παύλου Πολάκη.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «άδειασε» σήμερα τον Στέλιο Κούλογλου και έκανε λόγο για προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ για τον κ. Κούλογλου είπε ότι «εκθέτει τον ίδιο του το εαυτό, η πολιτική δεν είναι αρένα για να μιλάμε για ισοπαλίες».

Και ο πρώην Γραμματέας του κόμματος, Πάνος Ρήγας, σχολιάζοντας στο twitter την τοποθέτηση του Στέλιου Κούλογλου σημείωσε: «Είμαστε διαφορετικοί κόσμοι ιδεολογικά, στρατηγικά, αξιακά με τη Ν.Δ. Τσίπρας με την κοινωνία και πρόγραμμα κοστολογημένο. Μητσοτάκης με την παρασιτική ολιγαρχία. Πού την είδαν κάποιοι την ισοπαλία; Η προοδευτική διακυβέρνηση δεν έχει ανάγκη πρωθυπουργό μαριονέτα του συστήματος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook