«Η πανδημία αποτελεί μια ευκαιρία να κάνουμε ότι δεν κάναμε τόσα χρόνια», τόνισε ο πρωθυπουργός...

Στο ΚΑΤ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εγκαινιάσει 30 νέα κρεβάτια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε το ίδρυμα για τη δωρεά, τόνισε ότι «η πανδημία αποτελεί μια ευκαιρία να κάνουμε ότι δεν κάναμε τόσα χρόνια» και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων:

«Όπως είδατε ο κορωνοϊός, δεν κάνει διακρίσεις, χτυπάει όλους ανεξαίρετα και όπως είδατε όλοι προσέφυγαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας»…

Τι είπε ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

O πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέας Δρακόπουλος, στη δήλωσή του μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η υγεία είναι ένα αναγκαίο αγαθό για όλους τους ανθρώπους. Αυτό μας υπενθύμισε με τον πιο σκληρό τρόπο η πανδημία που όλος ο πλανήτης βίωσε τον προηγούμενο χρόνο και συνεχίζει, δυστυχώς, να βιώνει και σήμερα. Χτίζοντας πάνω στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, είμαστε παρόντες και προσπαθούμε, στο μέτρο του δυνατού, να υποστηρίζουμε την ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Είτε πρόκειται για τη δωρεά μας για τη δημιουργία χώρων για την προσθήκη 175 κλινών ΜΕΘ και ΜΑΦ σε 15 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα είτε για την Πρωτοβουλία του ΙΣΝ για την Υγεία, ύψους άνω των €400 εκατομμυρίων, για τη χρηματοδότηση σειράς έργων υποδομών και εκπαίδευσης. Γιατί ακόμη και αν η υγεία δεν είναι δεδομένη για κανέναν, η πρόσβαση στην υγεία πρέπει να είναι δεδομένη για όλους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook