Βορίδης για συνωστισμό στην Ικαρία: «Ό,τι μέτρα και να πάρεις είναι αναπόφευκτες εκδηλώσεις αγάπης»
Στο ερώτημα εάν κάποιος πολίτης μπορεί να βρεθεί με αποστάσεις στη βεράντα του σπιτιού του με 30 άτομα χωρίς να του επιβάλλουν πρόστιμο, ο κ. Βορίδης απάντησε ότι είναι λάθος να εκλαμβάνεται ως αναψυχή η διακοπή του πρωθυπουργού από το πρόγραμμά του για ένα γεύμα.
Στις επικρίσεις για συνωστισμό στο γεύμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία, απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».
Ο κ. Βορίδης τόνισε πως όταν εμφανίζεται ακόμη και κάποιος υπουργός σε έναν χώρο προξενείται μεγάλο ενδιαφέρον είναι αδύνατον να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα.
«Όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβελείας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουνε αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα», τόνισε ο κ. Βορίδης.
Ο υπουργός Εσωτερικών, χαρακτήρισε υψηλού συμβολισμού τη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία, καθώς στέλνει το μήνυμα ότι σε καμιά γωνιά της Ελλάδας, κανείς δεν θα μείνει απροστάτευτος.
Στο ερώτημα εάν κάποιος πολίτης μπορεί να βρεθεί με αποστάσεις στη βεράντα του σπιτιού του με 30 άτομα χωρίς να του επιβάλλουν πρόστιμο, ο κ. Βορίδης απάντησε ότι είναι λάθος να εκλαμβάνεται ως αναψυχή η διακοπή του πρωθυπουργού από το πρόγραμμά του για ένα γεύμα.
«Πάμε στην ουσία πέρα από την εικόνα; Η ουσία είναι ότι αποπειράται κάτι απίστευτα προκλητικό και εσφαλμένο, η εργασία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να βρίσκεται κοντά στον κόσμο να εποπτεύει την λειτουργία του εμβολιασμού (…) εξομοιώνεται με το επιχείρημα να μαζέψω 30 φίλους μου να φάμε».
Έστρεψε τα βέλη του κατά της αντιπολίτευσης, αυτοί που ασκούν κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη «γιατί έκανε διακοπή στο πρόγραμμά του για να πάει στο σπίτι ενός βουλευτή για να φάει ένα πιάτο» είναι εκείνοι που έχουν ανεχθεί τις διαδηλώσεις των 2.000 ατόμων και έλεγαν στη Βουλή ότι είναι «δικαίωμά τους».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ευρωπαίοι ηγέτες απορρίπτουν στρατιωτική εμπλοκή στο Στενό του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Η επίθεση στο Ιράν απέτρεψε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Ο κύριος Χ και το τέλος της 17 Νοέμβρη: Πώς εντοπίστηκε ο Γιωτόπουλος ως αρχηγός της οργάνωσης
- Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία γνωστός επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού: Τι ισχυρίστηκε (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ βγήκε από το λεωφορείο και έπαιξε ξύλο με άλλον οδηγό που τον είχε μπλοκάρει στο δρόμο – Βίντεο
- Survivor: Νέο επεισόδιο με νέες διαμάχες και μια απρόσμενη ανακοίνωση
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο λαμπερό Όσκαρ πάρτι του Elton John στο Λος Άντζελες (φωτογραφίες & βίντεο)
- Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Ο γάμος σε ξενοδοχείο, τα δύο πάρτι και το δώρο στους καλεσμένους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook