Την πρώτη του άδεια από τις φυλακές έπειτα από 20 χρόνια πήρε ο καταδικασμένος «Λάμπρος» της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Που φέρεται και ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος , επέστρεψε στις φυλακές έπειτα από τρεις ημέρες, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν από τους τρομοκράτες της 17Ν.

Αυτό ήταν που εξόργισε και τους συγγενείς των θυμάτων καθώς η άδεια του αρχηγού της 17Ν συνέπεσε με την επέτειο του χτυπήματος εναντίον του πρώην υπουργού Παλαιοκρασά στο κέντρο της Αθήνας.

Τότε, που έχασε τη ζωή του ο νεαρός Θάνος Αξαρλιάν, ο οποίος έτυχε να περνάει τυχαία από τη διασταύρωση των οδών Βουλής και Καραγιώργη Σερβίας.

Η άδεια στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, όπως προβλέπεται από τον νόμο, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πέρασε στο σπίτι του.

Αντιδρώντας πάντως στην είδηση ότι ο Γιωτόπουλος είχε λάβει άδεια, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε στο Twitter: «Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook