Στο ραντάρ της Ρεάλ ο Μάικ Τζέιμς – Εκτός ΤΣΣΚΑ ο Αμερικανός μετά από απόφαση του Ιτούδη
Ο Δημήτρης Ιτούδης το απόγευμα της Δευτέρας έθεσε τον Μάικ Τζέιμς εκτός ΤΣΣΚΑ, κάτι που προκαλεί έκρηξη στα μεταγραφικά σενάρια!
Το περασμένο Σάββατο, ο Έλληνας προπονητής κάλεσε timeout μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα με την Ούνικς Καζάν έπειτα από ένα λάθος του Τζέιμς κι εν συνεχεία άνοιξε έντονο διάλογο με τον Αμερικανό, ο οποίος δεν πέρασε ξανά στο παρκέ.
Ο πρόεδρος των Ρώσων, Άντρει Βατούτιν υποστήριξε πως πλέον δεν γίνεται να αλλάξει η κατάσταση: «Δυστυχώς η προοπτική συνεργασίας με τον Τζέιμς τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στον ορίζοντα. Την πρώτη χρονιά, ο Τζέιμς δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα, η συνεργασία μας κύλησε πολύ ομαλά και γι’ αυτό ανανεώσαμε το συμβόλαιο του για άλλα τρία χρόνια. Φέτος έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει η μεταξύ μας συνεργασία και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δυστυχώς δεν λύθηκαν την πρώτη φορά, συνεχίσαμε τη δουλειά μας αλλά δυστυχώς αποτύχαμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην ομάδα.»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Ρεάλ τον έχει στη λίστα της για την επόμενη σεζόν, αφού δεν έχει καταφέρει να καλύψει το κενό στην περιφέρεια της μετά την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο. Ο Τζέιμς μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό της ΤΣΣΚΑ, όμως είναι από τους κορυφαίους στην Ευρωλίγκα, μετρώντας φέτος 19.3 πόντους και 5.7 ασίστ ανά παιχνίδι.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ποιος είναι ο Βέλγος συλλέκτης των φωτογραφιών της Καισαριανής – Έχει πουλήσει πάνω από 47.000 αντικείμενα του Τρίτου Ράιχ (βίντεο)
- Στη φυλακή 55χρονη για παρενόχληση δημοσιογράφου επί 15 χρόνια: Της έστελνε δώρα, τηλεφωνούσε και της ζητούσε να βγουν
- Η Κωνσταντοπούλου λέει ότι η Καρακίτσου ψεύδεται και δεν έχει εργαστεί στην Πλεύση Ελευθερίας τον τελευταίο χρόνο
- Σαμαράς σε Τασούλα: Έχει κατανοήσει η κυβέρνηση ότι “ξεπλένει” την Τουρκία στα μάτια της διεθνούς πολιτικής σκηνής;
- Ανακοινώθηκε η σύνθεση του δικαστηρίου για την κύρια δίκη της τραγωδίας των Τεμπών, στις 23 Μαρτίου στη Λάρισα
- 60 χρόνια ΕΡΤ – Η ιστορία συνεχίζεται στην ΕΡΤ της νέας εποχής: Η δημόσια τηλεόραση γιορτάζει με σειρά δράσεων, την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2026
- MasterChef 10: Απόψε (17/2) στις 21:00 το Τεστ Δημιουργικότητας – Δείτε το τρέϊλερ
- H EΡΤ τιμά την μνήμη της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ με ειδικά αφιερώματα στην τηλεόραση στα ραδιόφωνα και στο ERTFLIX
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook