Δήμος Καλλιθέας: Καταγγελίες για εμβολιασμούς εκτός πρωτοκόλλου

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , αύριο Δευτέρα, θα φέρει προς συζήτηση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προοπτική Ζωής», Κώστας Ασκούνης, την καταγγελία για εμβολιασμούς εκτός πρωτοκόλλου στο δήμο Καλλιθέας.
Όπως αναφέρει ο κ. Ασκούνης στην ανακοίνωση του: «Πέντε ήμερες μετά την καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής μας, για τον εμβολιασμό στελεχών της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας, κατά παράβαση της σειράς προτεραιότητας, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από μεριάς του κ. Κάρναβου».
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Εμιρζάς, σε γραπτή δήλωση του είχε αναφέρει ότι: «ενώ το κέντρο Υγείας Καλλιθέας ζήτησε από το Δήμο άτομα για να εμβολιαστούν, κατά κάποιον περίεργο τρόπο επιλέχτηκαν οι «Άριστοί» της Παράταξης Κάρναβου». «Δεν επιλέχθηκαν εργαζόμενοι (ως οφείλαν να πράξουν ειδικά για αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή) στην Καθαριότητα-στην Δημοτική Αστυνομία-στο Βοήθεια στο Σπίτι ή από τους Παιδικούς σταθμούς αλλά επιλέχτηκαν Αιρετοί και αρεστοί από το σύστημα της Διοίκησης του Δήμου»
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο δήμο Καλλιθέας φέρεται να εμβολιάστηκαν εκτός σειράς δυο αντιδήμαρχοι, δυο υπάλληλοι των δημοτικών ιατρείων και τρεις δημοτικοί υπάλληλοι.
Στην ανακοίνωση του ο κ. Ασκούνης σημειώνει ακόμη ότι: «Ο Δήμαρχος έχει υποχρέωση απέναντι στο μείζον ζήτημα που είναι η προάσπιση της ζωής των πολιτών να καταδικάσει φαινόμενα αδιαφάνειας και καταπάτησης κάθε έννοιας ηθικής και δεοντολογίας όπως έπραξε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης”.
Ολες οι Ειδήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
- Παύλος Ντε Γκρές – Μαρί Σαντάλ: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνω προσπάθεια εδώ και 10 μήνες – Γυμναστική , διατροφή και μια ένεση με ιατρική παρακολούθηση – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο της – Δείτε τι κάνει!
- Wimbledon: Πρώτη major νικη μετά από 12 μήνες για τη Μαρία Σάκκαρη
- Ο όμιλος Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών
- «Πολύ άγρια ήταν η επίθεση», λέει ο γιατρός για τον 37χρονο που μαχαίρωσε μητέρα, αδελφή και θείο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook