Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Αστροχώρι Άρτας από την δολοφονία 75χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του και έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο .

Ο 29χρονος που θεωρείται και ο δράστης της δολοφονίας στην Άρτα πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο από την 36χρονη γυναίκα του και κόρη του θύματος η οποία επέστρεψε και έμενε στο πατρικό της μαζί με το 2,5 ετών παιδί του ζευγαριού.

Το έγκλημα όπως αναφέρει το epiruspost έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Ο 29χρονος πυροβόλησε 4 φορές τον πεθερό του που σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να σώσει την κόρη του, που βρισκόταν και αυτή στο σπίτι.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν ο 29χρονος να πυροβόλησε και προς την πρώην γυναίκα του αλλά ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

Ο δράστης αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι προκειμένου να δει το παιδί του ωστόσο όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Ακολούθησε καυγάς, πήρε το όπλο και πυροβόλησε. Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο στόχος του ήταν η πρώην σύζυγός του, ωστόσο από τα πυρά έπεσε νεκρός ο 75χρονος άνδρας. Αμέσως μετά το έγκλημα ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 75χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook