Mε δυσκολίες λόγω της μεγάλης κίνησης η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις Εθνικές Οδούς όπου σχηματίζονται κατά περίπτωση ουρές χιλιομέτρων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στις Εθνικές Οδούς Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών Κορίνθου από τη μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και όσο προχωρά η ώρα η κίνηση θα μεγαλώνει.

Υπενθυμίζεται ότι η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών με πάνω από 500.000 αυτοκίνητα να έχουν περάσει την Μεγάλη Εβδομάδα από τα διόδια.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στην Φθιώτιδα στα διόδια της Αγίας Τριάδας στο ρεύμα προς Αθήνα.


Σύμφωνα με το tvstar, η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει τα 4 χιλιόμετρα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 11 ανοιχτά γκισέ στα διόδια.

Μέχρι και τις 14:30 το μεσημέρι είχαν περάσει από τα διόδια της Αγίας Τριάδας περίπου 10 χιλιάδες αυτοκίνητα.
Και στα διόδια των Αφιδνών σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων.

Παράλληλα προβλήματα εντοπίζονται από την Υλίκη έως και τα διόδια της Θήβας, αλλά και στην περιοχή των Αφιδνών όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Χαλκίδα από το Βασιλικό και έπειτα τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτών μέχρι την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας.

Αυξημένη η κίνηση και στην Ιόνια οδό όπου σχηματίζονται ουρές στη Γέφυρα.

Παραμένουν από νωρίς το μεσημέρι τα προβλήματα σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα από το Κιάτο έως και τους Αγίους Θεοδώρους καθώς επίσης και από την Κινέτα μέχρι και πριν τα διόδια Ελευσίνας.

Η Τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 το βράδυ στο ρεύμα εισόδου υπάρχει απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook