Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Βλάση στην Τρίπολη πίσω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Η φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στην περιοχή του Αγίου Βλάση που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ έντονη είναι η ανησυχία για το πευκόδασος στο Μαίναλο, το οποίο επί του παρόντος δεν κινδυνεύει.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Τρίπολη ενισχύονται και στο σημείο επιχειρούν 92 πυροσβέστες, 14 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρων, 6 αεροσκάφη, δυο ελικόπτερα ενώ υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Η φωτιά βρίσκεται στην περιοχή πάνω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Βλάση στην Τρίπολη και οι καπνοί έχουν πνίξει την πόλη.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να περιορίσουν την φωτιά για να μην απειλήσει σπίτια, καθώς βρίσκεται κοντά, προτού πέσει η νύχτα και τα εναέρια δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr κάτοικοι λίγο πριν εκδηλωθεί η φωτιά άκουσαν εκρήξεις, γεγονός που ενισχύει τις υπόνοιες για εμπρησμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook