Η σορός της 50χρονης, μητέρας 2 ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Μεσολόγγι από το φρικτό δυστύχημα σε κρεοπωλείο που στοίχισε τη ζωή σε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Η 50χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία εργαζόμενη στο κρεοπωλείο διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης της όταν καθαρίζοντας μία κρεατομηχανή πιάστηκαν τα μαλλιά της και κατόπιν το κρανίο της βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν μόλις 4 ημέρες στο κρεοπωλείο. Χθες το βράδυ πήγε να καθαρίσει τη κρεατομηχανή, όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες αυτή άρχισε να λειτουργεί. Δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, πιάστηκαν τα μαλλιά της στη μηχανή και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Στο φρικτό δυστύχημα παρούσα η 14χρονη κόρη της.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το μικρό κορίτσι αρχισε να ουρλιάζει και να καλεί για βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.
Σοκαρισμένοι οι γείτονες, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης
Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

Η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από τη μηχανή, ύστερα από 2 ολόκληρες ώρες.

Η σορός της 50χρονης, μητέρας 2 ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook